fbpx
Åbent Hus weekenden d. 12-13. august

Besøg os til Åbent Hus 2023

Camperservice vil gerne invitere alle til Åbent Hus d. 12. & 13. august fra 10.00 – 15.00

FVi holder ÅBENT HUS hos CAMPERSERVICE og AUTOCAMP

 • Besøg CAMPERSERVICE én af dagene og deltag i lodtrækningen om at VINDE ÉN UGE I AUTOCAMPER i enten september eller til foråret 2024.
  Du skal blot tilmelde dig vores nyhedsbrev, så er du med i konkurrencen. Præmien kan afbenyttes af dig selv eller gives videre til en du holder af!

 • Kom til CAMPER EXPO:
  Vores inspirationsmesse med camper-indretninger med udstyr fra bl.a. Lotus, Westfield, Brunner m.fl. Gå desuden på opdagelse i vores merchandise-marked, hvor vi har samlet spændende varer fra Eura Mobil, Carado, Hymer & Bürstner!

  Program for foredrag:

 • Lørdag & søndag: – kl. 11.00
  Ayo Hansen komme forbi og holder foredrag, hvor hun vil vise billeder og fortælle om sine nye oplevelser og rejser, hun har været på, siden hun sidst besøgte os i marts.
  Hun vil blandt andet fortælle om sit møde og erfaringer med at bo og rejse i den kompakte Urban Camper, COPA 500, fra Bürstner, som hun i foråret besøgte små, mellemstore og store byer, rundt omkring i Danmark og Europa i.

  Ayo er for nuværende i Sverige og turen står i børnenes tegn. Til Åbent Hus vil hun dele gode råd og erfaringer til at få det meste ud af din ferie, hvis du rejser med småfolk i autocamperen.

 • Foredrag med Simon B. Christoffersen (AFLYST)
  Vi må beklageligvis meddele, at Simon B. Christoffersen desværre er blevet forhindret i at deltage til dette års Åbent Hus. Vi glæder os til at byde Simon velkommen til et fremtidigt arrangement. Beklager ulejligheden!

 • Søndag – kl. 12.30:
  Hør foredraget om nybegynder-livet som digital nomade på tur gennem Europa. Isabel Benn Morgenstern, stifter af Outdoor 365 og Danmarks Outdoor Festival rejser med familie, kæreste, venner og kollegaer. Hun fricamperer mest muligt og opsøger alle de Outdoor-eventyr, der er mulige.

  Hos AUTOCAMP kan du kigge ind og se DANMARKS STØRSTE UDSTILLING af nye og brugte autocampere. Få dig en snak med vores personale, og mød andre med camperlivet som interesse.

  Vi glæder os til at se dig!

Del artiklen på:

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, vil vi gerne besvare dem.

Læs også

super-b-lithium-batterier

Super B er et batteri med stort B

Når du står over for valget af det rette batteri til din autocamper, kan det være en udfordrende opgave. I dette indlæg dykker vi ned i, hvorfor Super B lithiumsbatterier kan være den optimale løsning for din autocamper.

lydisolering af fordøre i autocamper

Lydisolering af fordøre

Lydisolering kan måske virke som en mindre opgradering, men det kan faktisk gøre en stor forskel for jeres rejseoplevelse. Læs vores 4 fordele ved lydisolering

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Du får inspiration og viden om vedligeholdelse af din autocamper samt nyheder om spændende udstyr med mere.