fbpx

Træk skuffen ud på din Hymer

Hvis du kører en Hymer autocamper med et tværgående magasinrum i dobbeltbunden, kan du få en smart skuffe med udtræk monteret

Den høje dobbeltbund i mange Hymer autocampere giver ekstra muligheder for at opbevare bagage og udstyr. Hvis din Hymer tilmed har et tværgående magasinrum i dobbeltbunden, så har vi en smart løsning til dig i form af en skuffe med udtræk.

Det giver utrolig let adgang til dit udstyr, hvad enten det er langt som ski – eller kort som vandrestøvler. Skuffen er godkendt til at bære 35 kg, og den er vandtæt.

Skuffen kører på et skinnesystem i aluminium og kan låses, så skuffen ikke glider ud i utide, hvis vognen f.eks. holder lidt skråt, når du åbner serviceklappen.

Udtræk til 1 eller 2 sider

Udtræksskuffen kan monteres i en række forskellige Hymer-modeller med dobbeltbund. Længden af skuffen afhænger af modellen. I nogle modeller kan skuffen kun trækkes ud i højre side, mens B-Class Masterline 780, 790, 880 og 890 også har adgang fra venstre side. Alle har desuden adgang indefra via lemmen i vognens gulv.

Prisen for en skuffeindsats er 6.499,- kr. inkl. montering.

Del artiklen på:

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, vil vi gerne besvare dem.

Læs også

lydisolering af fordøre i autocamper

Lydisolering af fordøre

Lydisolering kan måske virke som en mindre opgradering, men det kan faktisk gøre en stor forskel for jeres rejseoplevelse. Læs vores 4 fordele ved lydisolering

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Du får inspiration og viden om vedligeholdelse af din autocamper samt nyheder om spændende udstyr med mere.