Trustpilot

Træk skuffen ud på din Hymer

Hvis du kører en Hymer autocamper med et tværgående magasinrum i dobbeltbunden, kan du få en smart skuffe med udtræk monteret

Den høje dobbeltbund i mange Hymer autocampere giver ekstra muligheder for at opbevare bagage og udstyr. Hvis din Hymer tilmed har et tværgående magasinrum i dobbeltbunden, så har vi en smart løsning til dig i form af en skuffe med udtræk.

Det giver utrolig let adgang til dit udstyr, hvad enten det er langt som ski – eller kort som vandrestøvler. Skuffen er godkendt til at bære 35 kg, og den er vandtæt.

Skuffen kører på et skinnesystem i aluminium og kan låses, så skuffen ikke glider ud i utide, hvis vognen f.eks. holder lidt skråt, når du åbner serviceklappen.

Udtræk til 1 eller 2 sider

Udtræksskuffen kan monteres i en række forskellige Hymer-modeller med dobbeltbund. Længden af skuffen afhænger af modellen. I nogle modeller kan skuffen kun trækkes ud i højre side, mens B-Class Masterline 780, 790, 880 og 890 også har adgang fra venstre side. Alle har desuden adgang indefra via lemmen i vognens gulv.

Prisen for en skuffeindsats er 6.499,- kr. inkl. montering.

Del artiklen på:

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, vil vi gerne besvare dem.

Læs også

super-b-lithium-batterier

Super B er et batteri med stort B

Når du står over for valget af det rette batteri til din autocamper, kan det være en udfordrende opgave. I dette indlæg dykker vi ned i, hvorfor Super B lithiumsbatterier kan være den optimale løsning for din autocamper.

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Du får inspiration og viden om vedligeholdelse af din autocamper samt nyheder om spændende udstyr med mere.