Trustpilot

Få større frihed med et solpanel og lithiumbatterier

Strøm fra solen giver dig frihed på rejsen. Et solpanel lader batterierne op – også når du holder stille. Skifter du tilmed til lithiumbatterier, sparer du på vægten og fordobler ydelsen. 

Når du holder på en plads i nogle dage giver det frihed, at din campers solpanel leverer strømmen. Du bliver fri for at lede efter landstrøm. Du slipper for den udgift, og du rejser lidt mere miljøvenligt.

Vi monterer solpaneler i forskellige størrelser og ydelser. Tag en snak med os om dine ønsker, når det gælder strøm i camperen. Vil du fri-campe en del, skal du have flere Watt på taget, end hvis du sjældent holder ude i naturen.

130 watt solpanel fra Lilie

Køb f.eks. et solpanel på 130 watt komplet monteret inkl. laderegulator for 7.800 kr. Hvis du tilkøber en shunt til 1.995 kr., kan du følge strømproduktionen via Bluetooth på din mobiltelefon.

125 Ah lithiumbatteri fra Topband til 6.995 kr. 

Mange vil kunne klare sig med et enkelt bodelsbatteri på 125 Ah, når det er et lithiumbatteri. Det giver ca. den dobbelte effekt til den halve vægt sammenlignet med et AGM bly- eller gelbatteri.

Det frigør en del kilo – især hvis du udskifter 2 blybatterier i bodelen til lithium.

100 Ah lithiumbatteri fra Topband 6.445 kr.

Har du brug for rigtig meget strøm til dit frie liv, så kan du vælge 2 x 100 Ah og få 200 Ah – eller 2 x 130 Ah og få 260 Ah. 

Vil du vide mere?

Vi fortæller gerne om solpaneler og lithiumbatterier og meget andet.

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Du får inspiration og viden om vedligeholdelse af din autocamper samt nyheder om spændende udstyr med mere.