fbpx

Mygge- og fluenet til campervan

Undgå afbrudt nattesøvn og gør din rejse mere behagelig og stressfri med et myggenet i din campervan

Myg og fluer ved sengetid – NEJ TAK!

Sommeren er en tid, hvor vi alle gerne vil nyde det gode vejr og tage ud og opleve verden. For mange mennesker er camping og ture i naturen en populær måde at gøre dette på. Men med den øgede tid udenfor følger også den ubehagelige kendsgerning, at myg, fluer og andre insekter også vil med os på tur.

Heldigvis kan man beskytte sig mod disse irriterende insekter ved at bruge myggenet. For ejere af campervans er der en nem og praktisk måde at gøre dette på: ved at montere mygge- og fluenet til campervan i bagenden af køretøjet.

Undgå afbrudt nattesøvn og gør din rejse mere behagelig og stressfri

Med sommervarmen kommer lysten til at åbne dørene i camperen på fuld gab, men dette medfører som oftest en nat med summen for ørene og afbrudt nattesøvn. 

Myggenettet er designet til at passe bagenden i de fleste campervans og giver dig mulighed for at have vinduerne åbne og nyde den friske luft, mens du samtidig holder insekterne ude. Dette er især vigtigt, når du tilbringer tid i mere fugtige og tætte områder, hvor myg og andre insekter ofte er mere til stede.

Disse myggenet er også nemme at montere og fjerne, så du kan tage dem med dig, når du bevæger dig rundt. De er lette og holdbare, hvilket gør dem ideelle til rejser og ture i naturen.

Så når du skal på tur i din campervan, bør du helt sikkert overveje at købe et myggenet. Det vil hjælpe med at gøre din rejse mere behagelig og stressfri.

Myggenettet til bagenden, som ses i billedet ovenfor, er et finmasket insektnet med 2-vejs lynlås der kan håndteres indvendigt som udvendigt. De to lynlåse giver mulighed for nem passage uden at fjerne nettet. Nettet er monteret med magneter på det indvendige panel i karrosseriet. Dette muliggør at dørene kan lukkes med myggenettet siddende i. 

Vi håber, at du har fundet denne information om mygge- og fluenet til campervan nyttig og ønsker dig en god sommer og glædelig camping.

Del artiklen på:

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, vil vi gerne besvare dem.

Læs også

lydisolering af fordøre i autocamper

Lydisolering af fordøre

Lydisolering kan måske virke som en mindre opgradering, men det kan faktisk gøre en stor forskel for jeres rejseoplevelse. Læs vores 4 fordele ved lydisolering

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Du får inspiration og viden om vedligeholdelse af din autocamper samt nyheder om spændende udstyr med mere.