Trustpilot

Om Camperservice

Camperservice hed tidligere Autocamp Teknik men blev i foråret 2022 udvidet kraftigt og opgraderet på alle tænkelige måder.

Camperservice indviede sit kæmpestore værksted og skadecenter 5.-6. marts 2022. 

På det nye værksted har vi rigtig god plads til at reparere, udbedre skader og montere nyt udstyr på alle campere uanset mærke, model og årgang. Du kan også få lavet service på din campers bildel.

Som værksted for autocampere går vores historie langt tilbage, idet Camperservice udspringer af Autocamp Teknik men nu i en topmoderne udgave. Vi har nemlig opgraderet på alle tænkelige måder for at imødekomme vores kunders behov.

Vi har ansat mange flere medarbejdere, indkøbt spritnyt værktøj og udstyr samt reorganiseret vores arbejdsgange. Desuden har vi fået egen hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig et månedligt nyhedsbrev samt følge os på Facebook. Vi ønsker på den måde at dele ud af vores tekniske viden.

Hos Camperservice har vi dette værdisæt: Vi leverer ensartethed, god kvalitet og gode oplevelser for vores kunder.

Skadecenter og kundelounge

Værkstedet på 2.600 kvadratmeter har 9 porte til ind- og udkørsel med campere. Foruden selve værkstedet rummer det også skadecenter, klargøring af vogne, lager, kundelounge og toilet, flere kontorer, og medarbejdernes kantine, bad og toiletter.

Imellem værkstedet og Autocamps udstilling har vi tømmefaciliteter til gråvand og toiletkassetter – ligesom vores kunder kan fylde frisk vand på.

Vogne med gasfyldeflasker eller -tanke kan tanke LPG-gas i værkstedets åbningstid.

Camperservice er ejet af Autocamp A/S

Autocamp A/S ejer Camperservice Aps, men værkstedet er en selvstændig virksomhed, som Eftermarkedschef Rasmus Spangsø, Værkfører Finn Kroun og Værkfører for salgsbiler Søren Møller Jespersen står i spidsen for.

Inden for salg af autocampere i Danmark er Autocamp A/S  markedsledende og forhandler et bredt udvalg af både nye og brugte campere. Autocamps succes skyldes i høj grad et stærkt fokus på god kundeservice og troværdig rådgivning. Kunderne er loyale og værdsætter både kulturen og ikke mindst medarbejdernes specialistviden på området.

Autocamp møder sine kunder i øjenhøjde og hjælper med at realisere netop deres drømme og ønsker. Det sker i et tæt samarbejde med faglig sparring og plads til et godt grin – både på værkstedet og i virksomheden som helhed.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, vil vi gerne besvare dem.

Se værkstedet vokse

Det var en langvarig proces at skabe Danmarks største specialværksted for campere. Du kan på billederne herunder se hvordan byggeriet skred frem. Coronaen skabte forsinkelser på levering af byggematerialer, men det nye kæmpeværksted tog gradvist form. Vi holdt rejsegilde 1. oktober 2021, og 12. november var ydervægge og tag færdigt. Vi indviede Camperservice værkstedet til vores Åbent Hus 5.-6. marts 2022.

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Du får inspiration og viden om vedligeholdelse af din autocamper samt nyheder om spændende udstyr med mere.