Serviceaftaler

Få en serviceaftale med os. Vi tilbyder sæsonklargøring, fugttest, gastest, el-eftersyn, en servicepakke samt en sikkerheds- og servicepakke.

Lad os pleje din camper for dig. Vælg en eller flere af vores servicepakker, så passer vi din camper som aftalt. Du får vores fagfolk til at servicere din autocamper eller van. Det betyder professionelle øjne på din vogn, når den bliver gennemgået og testet. Det betyder også, at både fejl og mangler bliver rettet.

Vores teknikere sørger for, at du kan nyde livet i din camper uden at bekymre dig om de fejl, der kan komme på næste rejse. Det er mere trygt at tage den slags i opløbet. Det gør du med regelmæssige servicebesøg på vores værksted.

Kontakten mellem dig og os sikrer, at selv de små ting, som du mærker eller undrer dig over ved din vogn, bliver undersøgt og vurderet af vores teknikere. Skal noget justeres, gør vi det straks. Skal noget udskiftes, kontakter vi dig, inden vi gør det.

Sæsonklargøring 

Lad os gøre din camper klar til en ny sæson. Med en CamperCare Serviceaftale sørger vi for, at din vogn er klar til både vinter og forår/sommer.

Vinterklargøring: Vi tømmer og renser vandtank, tømmer haner/slanger, så I undgår frostsprængninger. Tømmer forbrugsvand og toiletkassette.

Sommerklargøring: Vi gennemgår camperens vandhaner og vandpumpe, påfyldning af vand, gasflaske(r) og evt. skift, vinduesviskere, sprinkler og AddBlue, lygter, nummerpladelys, køleskab, gaskomfur og evt. ovn, gummilister, hængsler i vinduer og tagluger, dæktryk samt oliestand.

CamperCare Sæsonklargøring koster: 389 kr. pr. mdr. eller 3.995 kr. om året.
Evt. reservedele faktureres særskilt.

Fugttest og gastest

Fugttest: Nye og nyere autocampere skal have lavet en årlig fugttest, for at tæthedsgarantien fortsat gælder.

Gastest: Hvert 2. år bør jeres vogn også få en gastest, så I kan sove roligere om natten.

En årlig fugttest plus en gastest hvert 2. år koster: 219 kr pr. mdr. eller 2.250 kr. om året

Evt. reservedele faktureres særskilt.

El-eftersyn

Vi tjekker din campers batterier, solpanelets ydeevne, inverter og samtlige strøm- og ladestik. Et el-eftersyn giver dig sikkerhed for, at din camper ikke pludselig får en bekostelig skade pga. forkerte kabler, stik, kortslutning m.m.

Et el-eftersyn koster: 205 kr. pr. mdr. eller 2.095 kr. pr. år.

Servicepakke

I denne pakke får du:
– en årlig fugttest
– gastest hvert 2. år
– skift af motorolie og oliefilter

Servicepakken koster: 459 kr. pr. mdr. eller 5.199 kr. pr. år.

Sikkerheds- og servicepakke

Få vished om at din sikkerhed er i top, når vi har udført:
– gastest
– tjek af gasalarm
– dæktryk
– tjek af for- og baglygter
– tjek af markeringslys
– skift af motorolie og oliefilter
– eftersyn af vognens aircondition

Sikkerheds- og servicepakken koster: 459 kr. pr. mdr. eller 5.199 kr. pr år

Serviceaftaler beskytter din investering

Har du købt en ny eller nyere autocamper, så har du investeret en pæn sum penge. Du beskytter din investering ved selv at passe og holde vognen godt, men nogle ting er det bedst at overlade til fagfolk.

En årlig fugttest bevarer tæthedsgarantien. Du får bevis på, at din camper er tæt – og ikke er ved at få en skade fra utætheder og indtrængende vand. Et bevis der giver en højere pris ved salg af vognen.

Din camper får også en højere gensalgspris, hvis du fremviser fakturaer for el-eftersyn, gastest og for installeret ekstraudstyr i modsætning til, at du selv har gået og skruet noget op. Vi ser desværre jævnligt, at campere har været udsat for gør-det-selv-løsninger, som ikke gør dem godt.

Selvgjort er ikke altid velgjort. Særligt når det kommer til strøm og installationer går det galt med brændte sikringer og kortslutninger til følge.

Vores teknikere arbejder udelukkende med campere og ved, hvad der gemmer sig bag paneler, under gulvet og hvor ledninger enten går eller skal trækkes.

Vil du vide mere?

Serviceaftaler gælder nye eller næsten nye campere.