Servicering af bildel

Vi skifter motorolie og oliefilter, bremseklodser, tandrem, kobling, udstødning og dæk på din camper. Kontakt os for at høre, hvornår det er ved at være tid.

Bildelen på din camper skal også passes og med jævne mellemrum til service. Hvor ofte afhænger af din vogns alder, og hvor mange kilometer du kører om året.

Har du købt en fabriksny camper, bliver den leveret med 2 års garanti fra fabrikken. Til garantien knytter sig nogle krav om serviceeftersyn. 

Når vognen fylder 4 år, skal den synes for første gang. Herefter skal den til syn med 2-års intervaller i resten af sin levetid.

Hos Camperservice tilbyder vi at gennemgå din camper, inden den skal synes. Vi kan også sørge for, at den bliver synet.

Service giver sikkerhed

Når du er på rejse i din camper, er det rart at vide, at den er i orden. At motorolie og oliefilter er skiftet. At vognens dæk er lovlige og har det rigtige dæktryk. At bremserne fungerer korrekt og bremseklodserne ikke trænger til udskiftning.

Vi udfører grundige service-eftersyn, hvor camperens bildel bliver gennemgået. Her laver vi det, som er aftalt med kunden forinden. Finder vi andet, der bør laves eller udskiftes, så kontakter vi kunden først.

En fuldt serviceret camper betyder sikkerhed på vejen.

Vi skifter udstødning og tandrem

Efter en del års kørsel kan din vogn trænge til en ny udstødning, en ny tandrem eller noget tredje. Det afhænger oftest af antal kørte kilometer. Hvis du er i tvivl om, hvornår det vil være klogt at gøre det, så kontakt os. Hellere en gang for meget end opleve, at uheldet er ude.

Endelig kan der tilstøde vognen noget uventet. At olietrykket falder. At koblingen sætter ud. At styretøjet virker trægt.

Mærker du en forandring  under kørsel, hører mislyde fra motor og undervogn eller advarselslamper lyser op på instrumentbrættet, så hold ind til siden og tjek vognens instruktionsbog.

Men du er også meget velkommen til at ringe til Camperservice.

Vil du vide mere?

Trænger din camper til service - eller opfører den sig sært?