Trustpilot

Småskader

Har du fået en skade på din camper, anbefaler vi, at du straks kontakter os. Sammen finder vi ud af, om skaden skal køre over din forsikring, eller om du selv betaler, hvis det blot er en mindre ting.

For Sa… da også. ØV! Men det er for sent. Skaden er sket i et øjebliks uopmærksomhed. Det er selvfølgelig ikke din skyld. Det var i hvert tilfælde ikke med vilje. Men det ændrer ikke på, at din højre baglygte blev knust og skærmen fik en revne. Havde den pæl stået et andet sted, så…

Du ærgrer dig, for det er jo ikke sket for dig før. Men nu skal camperen på værksted, og du kommer nok til at undvære den nogle dage. 

Inden du fortvivler, så ring til Camperservice. Vi finder ud af det sammen med dig. Dine forsikringspapirer er vigtige, for de siger, hvor stor din selvrisiko er.

Den oplysning skal vi bruge, når beslutningen skal tages, om du selv vil betale – eller skadesarbejdet skal køre over din forsikring.

Send os fotos af skaderne

Hvis du sender os nogle fotos af skaden eller skaderne, kan vi give dig en umiddelbar vurdering af, hvad vi tror skaden/skaderne løber op i.

Er det småskader, vælger mange at betale selv, da de har adskillige tusinde kroner i selvrisiko på deres camperforsikring.

Vil du vide mere?

Har din camper fået en mindre skade?

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Du får inspiration og viden om vedligeholdelse af din autocamper samt nyheder om spændende udstyr med mere.