Trustpilot
stop-ganvere-fra-at-lave-skade-på-din-autocamper

Vil du undgå problemer med gnavere?

Mus og andre gnavere kan lave store skader på din autocampers bil- og bodel! Læs vores 5 GODE RÅD til at holde din autocamper gnaverfri!

Mus og andre gnavere er ikke noget problem, indtil de kommer ind i din autocamper.

Hvis du underrettes hurtigt, kan du nå at træffe modforanstaltninger, inden der sker større skade på dit rullende hjem. Samtidig behøver du heller ikke sætte fælder eller barriere op, når du forlader din autocamper.

Avara Mouse registrerer ubudne gæster – Beskyt både bodel og bildel!

Med Avara Mouse får du besked på din mobil, hvis der kommer en mus ind i din autocamper. Avara Mouse bruger en passiv infrarød detektor til at detektere mus. Anordningen er trådløs, batteridrevet og placeret nede ved gulvet. Detektoren vil registrere mus, der løber forbi i en afstand på under 0,5 meter fra detektoren.

Avara Mouse kan bruges med alle alarmpakker fra Avara, der indeholder et modem. Skulle du ske at have en alarmpakke uden modem, kan vi eftermontere den her hos Camperservice!

Modemmet koster 1.362 kr. plus ét abonnement på 42 kr. om måneden. Montering af modem koster 1.650 kr.
Alle priser er inkl. moms.

Avara Mouse kan også placeres i motorrummet i en autocamper under opbevaring, men vi anbefaler at fjerne den, inden I kører på tur i autocamperen. 

Tænd og sluk nemt fra din mobil eller PC!

Avara Mouse tænder og slukker fra din mobiltelefon eller pc, uanset hvor du er. Den bliver også aktiveret når du aktiverer tyverialarmen. Hvis en mus opdages, får du straks besked på SMS.

Hos Camperservice klarer vi installationen af Avara Mouse i din autocamper, så du kan føle dig trygt beskyttet uanset om du er ude og opleve eller har din camper stående i vinterhi! 

Avara Mouse-alarmen koster 714,- kr. inkl. moms og montering koster 425 kr. inkl. moms.

Du kan læse mere om Avara Mouse her

Avara mouse detektor for at undgå mus i autocamper
Avara Mouse detektor – Hvis en mus opdages, får du straks besked på SMS, så du kan nå at træffe modforanstaltninger inden skaden sker
 

5 effektive tips til en gnaverfri autocamperoplevelse

Vi har sammensat en liste med 5 effektive tips til, hvordan du kan minimere risikoen for at tiltrække uønskede gæster.

1. Forsegl potentielle indgangssteder.

Gnavere kan trænge ind gennem selv de mindste revner og huller. Gennemgå din autocamper omhyggeligt og tæt ethvert muligt indgangssted, som fx sprækker i gulv, vægge eller loft. Brug tætningsmidler eller metalnet til at forsegle disse områder og begræns dermed adgangen for gnavere.

2. Hold en ren autocamper.

Gnavere søger ofte mad og vand, så det er afgørende at holde din autocamper ren. Fjern madrester og affald regelmæssigt og sørg for at opbevare mad i forseglede beholdere eller kasser, der ikke er let tilgængelige for gnavere. Rens også eventuelle spildte fødevare med det samme og sørg for, at der ikke står vand, der kan tiltrække dem.

3. Brug naturlige afskrækningsmidler.

Der er flere naturlige midler, der kan hjælpe med at afskrække gnavere. Pebermynteolie, cedertræsblokke eller poser med tørret lavendel kan placeres strategisk rundt omkring i autocamperen for at skræmme gnaverne væk. Disse naturlige dufte er ubehagelige for gnavere og kan hjælpe med at holde dem på afstand. 

4. Installér gnaverfri isolering.

Autocampere har ofte kabler og ledninger, der kan tiltrække gnavere. Ved at installere en speciel gnavefri isolering omkring disse områder kan du beskytte dem mod gnaverangreb. Denne type isolering er normalt lavet af materialer, der er modstandsdygtige over for gnavers tænder og kan være en effektiv løsning.

5. Benyt fælder og levende fangstmetoder.

Hvis du alligevel oplever en gnaverinfestation, kan du overveje at bruge fælder som en sidste udvej. Placer fælderne på strategiske steder, hvor gnaverne ofte færdes. Brug helst fælder der fanger gnaverne i live, så du senere kan sætte dem ud i naturen.

Ved at følge disse tips kan du minimere risikoen for gnavere i din autocamper og sikre en mere behagelig og problemfri rejse. 

Vi håber, at du har fundet denne information nyttig og ønsker dig en god sommer og glædelig camping. Hvis du har problemer med mus og gnavere i autocamper, så tøv ikke med at kontakte os!

Hilsen

Camperservice

*Der tages forbehold for eventuelle trykfejl, prisfejl og ændringer.*

Del artiklen på:

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, vil vi gerne besvare dem.

Læs også

super-b-lithium-batterier

Super B er et batteri med stort B

Når du står over for valget af det rette batteri til din autocamper, kan det være en udfordrende opgave. I dette indlæg dykker vi ned i, hvorfor Super B lithiumsbatterier kan være den optimale løsning for din autocamper.

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Du får inspiration og viden om vedligeholdelse af din autocamper samt nyheder om spændende udstyr med mere.